Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Αλλεπάλληλες αντιδράσεις γύρω από το ΠΑΟΚ – Ξάνθη! (Vid)

Απανωτές οι αντιδράσεις γύρω από το ΠΑΟΚ - Ξάνθη έχουν έρθει στην επιφάνεια και κυρίως λόγο της ανυπαρξίας των αρμόδιων επιτροπών να επιλυθούν του συγκεκριμένου ζητήματος....Το One Channel προέβει σε τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ κάτι που έχει συγκλονίσει απόλυτα φυσιολογικά και όλη την χώρα.

Άτομα γύρω από τον χώρο του Ποδοσφαίρου λοιπόν δεν άφησαν έτσι το εν λόγο γεγονός και παρά τις μεγάλες αποκαλύψεις, το παιχνίδι αντί να αναβληθεί διεξήχθη κανονικά. Ακόμα και με την εκκρεμή προσφυγή στην Ε.Ε.Α δεν δίστασαν και ανενόχλητοι έκαναν… το φιλικό!

Συγκεκριμένα, αυτοί που μίλησαν στο One για το εν λόγω θέμα ήταν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, Πέτρος Καραβίτης, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, Γιώργος Κούτουλας, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Κούτουλας:

«Εντάξει τώρα…Μερικά πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και από μόνοι μας. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν πίστευε σε αυτά αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θα αρχίσουμε να αλλάζουμε την γνώμη μας. Όταν γίνονται τόσες φάσεις και τόσα ακυρωθέντα γκολ, το πράγμα καταντάει λες και παίζουν Ακαδημίες. Δεν είναι αυτό επαγγελματικό επίπεδο».

Αναστόπουλος: 

«Τι να δω ; Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Στο 80 και στο 90 θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε χρόνια στην μπάλα, γίνεται να μας λένε τέτοια τώρα… Στο 90΄ θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως, έκανε φάσεις, θα έμπαινε το γκολ. Μην κουραζόμαστε τζάμπα για τέτοιο θέμα. Θα πρέπει η Επιτροπή να συνεδριάσει ταχύτατα και να πάρει απόφαση. Θα περιμένουμε τα πλέι οφ για να βγει η απόφαση; Η όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ; Γιατί αυτό συνηθίζεται εδώ. Να βγαίνουν αποφάσεις όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα. Τότε δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ομάδα που να αγοράσει το προπονητικό κέντρο άλλης ομάδας. Πουθενά στον κόσμο. Βρείτε μου μία ομάδα που το κάνει αυτό. Και όμως για ορισμένους είναι ψιλά γράμματα».

Καραβίτης:

«Όταν παίζεις με την θυγατρική σου, έτσι είναι. Πιστεύω ότι η έρευνα και στην Ελλάδα πρέπει να φτάσει πολύ βαθιά και να αποδειχθούν αυτά που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, αυτά τουλάχιστον που έχουμε δει έως τώρα. Είτε ο ΠΑΟΚ έπαιζε χθες στην Τούμπα ή στην Ξάνθη, το ίδιο θα ήταν. Ο κ.Λισγάρας, που δυστυχώς φόρεσε την φανέλα και του Ολυμπιακού, χθες έπαιξε ; Μόνο με τον Ολυμπιακό τον βλέπω να σκίζεται» προσθέτει ο Πέτρος Καραβίτης, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς των ελληνικών γηπέδων. Και από κοντά και ο Χάρης Κοπιτσής. «Η ουσία είναι να λυθεί αυτό το πρόβλημα, να ξέρουμε ότι το κάθε αποτέλεσμα είναι κρυστάλλινο, να ξέρουμε ότι οι ομάδες στηρίζονται στην αγωνιστική τους δύναμη, ώστε να βγουν ωφελημένες όλες οι ομάδες αλλά και το πρωτάθλημα».

Κούγιας:

«Ήταν ένα ματς που υπήρχε ένας μονόλογος επί 90 λεπτά. Κανονικά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βάλει 15 γκολ που λόγω ενός καταπληκτικού τερματοφύλακα δεν τα έβαλε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει όχι μόνο ένα γκολ. Η Ξάνθη ήταν σαν σάκος του μποξ. Δεν αντέδρασε ποτέ. Δεν διεκδίκησε τίποτα. Ήταν μια ομάδα που περίμενε το μοιραίο. Αν μπουν στα πλέι οφ ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, ομάδες που δεν είναι ανεξάρτητες τότε θα είναι πλέι οφ που θα είναι ενός ανδρός αρχή».

Καρυπίδης:

«Ολη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται , εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Αρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Αρη και τον Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει. Πρέπει να βγούν όλα στο φως. Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος ; Να πέσουν κατηγορία ; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι ; Μείον έξι ! Ότι λέει ο νόμος, ότι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν».

Δείτε το σχετικό βίντεο του One Channel:

Διάβασε επίσης