Μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας για τον τελικό του Conference League με το Ολυμπιακό (29/5, 22:00) κέρδισε η Φιορεντίνα, καθώς θα αντιμετωπίσει μία ημέρα νωρίτερα την Κάλιαρι.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση για το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή (24/5), αλλά τελικά η Φιορεντίνα θα δώσει τον αγώνα με την Κάλιαρι για την Serie A μία μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 23/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

«Ο αγώνας μεταξύ Κάλιαρι και Φιορεντίνα, χάρη και στην εξασφάλιση της παραμονής της ομάδα της Σαρδηνίας στην κατηγορία, μεταφέρθηκε για την Πέμπτη (23/5) για να επιτρέψει στους «Βιόλα» να προετοιμαστούν καλύτερα για τον τελικό του Conference League που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Μαΐου».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.