Το ποδόσφαιρο όπως παλιά από τον Ολυμπιακό που μεριμνεί για την ομαλή ένταξη των παιδιών στην καθημερινότητα μετά την καραντίνα.

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην πιο αγνή του μορφή στις αλάνες και στα σχολικά προαύλια του Πειραιά. Η Ακαδημία και οι Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. πραγματοποιούν το πιλοτικό πρόγραμμα «Alana Project».

Το «Alana Project» δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν μέσω της διαδραστικότητας του παιχνιδιού και να έρθουν πιο κοντά το ένα στο άλλο, αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Άλλωστε η εποχή της πανδημίας και οι επιπτώσεις της, καθιστούν προτεραιότητά την ψυχική υγεία των παιδιών μέσα από την εκτόνωση, τη σωματική άσκηση και την ψυχαγωγία που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Τρομερή… υποδοχή από τη Θύρα 7 Σπάρτης για την Κ-19! (pics)
Τρομερή… υποδοχή από τη Θύρα 7 Σπάρτης για την Κ-19! (pics)

Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε την Τρίτη 25/5 και την Τετάρτη 26/5 στα σχολεία 28ο Δημοτικό Πειραιά, 13ο Γυμνάσιο Πειραιά, Γυμνάσιο Καμινίων, έλαβαν μέρος παιδιά από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού ηλικίας 9-13 ετών, με όραμα να συμμετάσχουν στο άμεσο μέλλον παιδιά από όλον τον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Πάτησαν κορυφή οι Παίδες!
Ολυμπιακός: Πάτησαν κορυφή οι Παίδες!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24