Με το στοίχημα, αλλά και τα λεφτά τα οποία θα έμπαιναν στο ταμείο της διοργάνωσης, όλα είναι στον αέρα. Τι συμβαίνει και η super league είναι στον αέρα;

Μεγάλη υπόθεση πλέον είναι (και) για την Super League τα λεφτά από το Στοίχημα, τα οποία όπως φαίνονται πριν από το νέο έτος δεν θα μπουν στα ταμεία.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι όντως μεγάλο με όλες τις ομάδες να είναι στον αέρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μιλάμε άλλωστε ότι πλην του Ολυμπιακού οι περισσότερες με τις χορηγίες ζουν ώστε να μπορούν να είναι σε λειτουργία.

Ροντινέι: «Απολαμβάνω το όνειρό μου»
Ροντινέι: «Απολαμβάνω το όνειρό μου»

Θυμίζουμε πως η σέντρα της σεζόν 2022-2023 έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου, όμως πάρα πολλά θα κριθούν από τα όσα θα ειπωθούν στην συνάντηση των συλλόγων με τα κυβερνητικά στελέχη, μιας και, όπως είπαμε, είναι σαφές ότι χρήματα από το στοίχημα μέχρι το τέλος του έτους… δεν έχει.

Την Τετάρτη 3/8, πάντως, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη για το συγκεκριμένο θέμα. Αν για παράδειγμα, μεταφερθεί στους ανθρώπους της Λίγκας ότι ειπώθηκε και στη Super League 2 για καταβολή χρημάτων από τη φορολογία του Στοιχήματος στις 15/1/2023, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ψηφίστε τον κορυφαίο του Θρύλου για τη φετινή σεζόν!
Ψηφίστε τον κορυφαίο του Θρύλου για τη φετινή σεζόν!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24