Ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα με του Βόλου με την Κηφισιά κάνοντας λόγο για ύπαρξη βρώμικου παρασκηνίου.

Ο Αχιλλέας Μπέος δημοσίευεσε μία ανάρτηση όσον αφορά με τον διαιτητή του αγώνα με του Βόλου με την Κηφισιά, κάνοντας λόγο για ύπαρξη βρώμικου παρασκηνίου και ζητώντας από όποιους διαιτητές οριστούν στο παιχνίδι να σφυρίξουν έντιμα.

Ο πρόεδρος του Βόλου είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό πρώτη φορά πριν λίγες μέρες όταν είχε εξαγριωθεί εξαιτίας δημοσιεύματος που έκανε γνωστό το όνομα του διαιτητή του αγώνα προτού αυτό γνωστοποιηθεί από την ΚΕΔ κάνοντας λόγο για «χούντα που έχει ημερομηνία λήξης».

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!
Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ο σάλος που μοιραία προέκυψε από τη διαρροή του ονόματος του διαιτητή του αγώνα Βόλος – Κηφισιά σε αθλητικό σάιτ, πριν καν γνωστοποιηθεί επίσημα στις ενδιαφερόμενες ομάδες, μου φέρνει στο νου την παροιμία «θέλει η π…να να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει»!

Η όλη διαδικασία και οι μεθοδεύσεις που την καθορίζουν δεν αποτελούν παρά μια ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης ενός βρόμικου παρασκηνίου στο οποίο εμπλέκονται και εξωθεσμικοί παράγοντες που επιχειρούν με την χειραγώγηση και τον επηρεασμό να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και σίγουρα όχι αυτά του ποδοσφαίρου.

Στην περίπτωση που μέσω της επίσημης ανακοίνωσης επαληθευτούν τα όσα στο δημοσίευμα αναφέρονται είναι προφανές ότι ο Μάνταλος, ως ενορχηστρωτής, και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους και η Δικαιοσύνη και οι κρατικοί θεσμοί να αδράξουν την ευκαιρία για να διερευνήσουν πως διέρρευσε η πληροφορία, πριν , ως είθισται, ανακοινωθεί επισήμως και να φθάσουν στους εντολοδόχους που κρύβονται πίσω από τις άθλιες και βρόμικες μεθοδεύσεις που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλώ όποιους τελικά οριστούν διαιτητές ή varίστες του αγώνα αυτού να σφυρίξουν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και να μην αναδειχθούν σε αρνητικούς πρωταγωνιστές, επιτρέποντας στις ομάδες να διεκδικήσουν ισότιμα ό,τι τους αναλογεί με βάση την αγωνιστική τους αξία. Όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει όλες οι χούντες έχουν ημερομηνία λήξης και όλοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι άμεσα, και πάντως μέσα στο καλοκαίρι, επέρχονται εξελίξεις, που θα απομακρύνουν οριστικά το “πολυεργαλείο” Μάνταλος και την παρέα του και όλον αυτόν τον παρασκηνιακό συρφετό που δρα σε βάρος του ίδιου του ποδοσφαίρου.

Εύχομαι και ελπίζω ότι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα το Σαββάτου θα το πράξουν με τρόπο ισότιμο, απονέμοντας δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο, προστατεύοντας το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24