Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει στο τέλος της σειράς; Spoiler - Τι θα συμβεί στο τέλος του 3ου κύκλου της αγαπημένης σας σειράς;

Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει στο τέλος της σειράς; Αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ανατροπές, εντάσεις και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της δραματικής σειράς.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Μελέτης είναι σκληρός ρόλος. Είναι η τελευταία σεζόν της σειράς. Μια σειρά, η οποία εκτός ότι άλλαξε και τη ζωή αρκετών ηθοποιών και συντελεστών, άλλαξε και το τοπίο της τηλεόρασης. Και βλέπουμε πως όλα τα κανάλια έχουν μια εξαιρετική μυθοπλασία και είμαι πολύ ευγνώμων που συμμετείχα και συμμετέχω ακόμη σε αυτή την αλλαγή.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου κέρδος από τις Μέλισσες. Δυστυχώς οι Μέλισσες φέτος τελειώνουν. Τελειώνει μαζί όλο αυτό το ταξίδι του Μελέτη και των δύο οικογενειών. Και θα είναι πιστεύω ένα εξαιρετικό φινάλε»!

Αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ της σειράς | Δείτε το απόσπασμα:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ΑναστάσηςΡοϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης.


Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24