Άγριες Μέλισσες Spoiler | Ο Νικηφόρος κάνει την έκπληξη με τη Ρένα. Τι θα δούμε; Μία εξέλιξη η οποία θα φέρει μεγάλες ανατροπές, αλλά και μία πλούσια ίντριγκα...

Άγριες Μέλισσες – Ο Νικηφόρος κάνει την έκπληξη με τη Ρένα: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ανατροπές, εντάσεις και όχι μόνο.

Η Ρένα δε θα αργήσει να αντιληφθεί πως βγαίνει ξανά με την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή ηρωίδα της σειράς, αποφασισμένη να κάνει κόλαση τη ζωή του πρώην της, στέκεται αντιμέτωπη με την φρικτή αλήθεια που θα της αλλάξει τη ζωή: Ο Νικηφόρος ποτέ δε την αγάπησε πραγματικά.

Εκτός από τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στο σχέδιο του αεροδρομίου, η Ρένα θα αλλάξει τελείως την στάση της απέναντι στους Σεβαστούς. Πολύ σύντομα, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, με τα νέα αυτά να φτάνουν σε Λάρισα και Διαφάνι.

Ο Νικηφόρος κάνει την έκπληξη με τη Ρένα

Το ζευγάρι αποφασίζει να πραγματοποιήσει το ταξίδι αυτό, για να συλλέξει στοιχεία για τον Ξανθό. Μάλιστα, ο Νικηφόρος θα μπει στη διαδικασία να γνωρίσει τον αδελφό του Ξανθού, ζητώντας του να συμμαχήσουν… Στο μεταξύ, βιώνει μοναδικές στιγμές με την αγαπημένη του Ασημίνα, κυνηγώντας την “μαγεία” αυτή που τους φέρνει όλο και πιο κοντά.

Η Ρένα δε θα αργήσει να μάθει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ήταν μαζί, στις Άγριες Μέλισσες. Θα ξεσπάσει τόσο έντονα, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να αναγκάζεται να της κάνει μία μεγάλη πρόταση. Αυτό που επιθυμεί είναι να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Να προστατεύσει τόσο την Ασημίνα, όσο και τα σχέδια του για το αεροδρόμιο.

Η Ρένα θα μπει σε σκέψεις. Που θα την οδηγήσει η οργή της για τον Νικηφόρο; Θα δεχτεί την “συμμαχία” που θα της προτείνει, για να απαλλαχθεί από την ίδια;

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ΑναστάσηςΡοϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24