Βγήκε το πρόγραμμα του Θρύλου στα αστέρια. Η αρχή θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με Τότεναμ, ενώ κλείνουμε με τα αδέρφια μας πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Βγήκε το πρόγραμμα του Θρύλου στο ραντεβού που ανέκτησε εκ νέου στα αστέρια. Στην ελίτ του ποδοσφαίρου βρίσκεται και πάλι ο θρύλο μας, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Θα ξεκινήσουμε τη πρώτη αγωνιστική στον ΝΑΟ με τα «Σπιρούνια», ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι να αγωνιστούμε με τα αδέρφια μας σε ένα παιχνίδι… φωτιά.  Η συνέχεια έχει μέσα και έξω την Μπάγερν, ενώ μετά πάμε στο Λονδίνο για παιχνίδι «τελικό» με την Τότεναμ και θα κλείσουμε με τον Ερυθρό στο… σπίτι μας.

Σεζόν τέλος για Μπιανκόν
Σεζόν τέλος για Μπιανκόν

Αναλυτικά το πρόγραμμα φωτιά στο όμιλο του Ολυμπιακού:

  • 1η αγωνιστική / 18 Σεπτεμβρίου – 19:55: Ολυμπιακός – Τότεναμ
  • 2η αγωνιστική  / 1 Οκτωβρίου – 22:00: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
  • 3η αγωνιστική / 22 Οκτωβρίου – 22:00: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου
  • 4η αγωνιστική / 6 Νοεμβρίου- 19:55: Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός
  • 5η αγωνιστική / 26 Νοεμβρίου – 22:00: Τότεναμ – Ολυμπιακός
  • 6η αγωνιστική / 11 Δεκεμβρίου – 22:00: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Περισσότερα σε λίγο…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24