Στην Αζαξιό ο Κάιπερς και ερωτηματικό με Κεϊτά!
Στην Αζαξιό θα συνεχίσει με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο Ούγκο Κάιπερς ενώ περιέργα ήταν τα δημοσιεύματα για τον Αμπντουλαγέ Κεϊτά.
Ο νεαρός Βέλγος επιθετικός ήταν εκτός πλάνων και ο δανεισμός του ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένος. Η ομάδα που θα συνεχίσει, λοιπόν, είναι η Αζαξιό, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές για μεταγραφικές υποθέσεις. Η συμφωνία είναι ο μονοετής δανεισμός του νεαρού φορ με όψιον αγοράς για επόμενο καλοκαίρι και εκεί θα βρει ένα πρώην ερυθρόλευκο, τον Λάτσι.
Περιέργια γέμισε η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Κεϊτά, ο οποίος ανήκει στον Πανιώνιο αλλά στην Γαλλική ομάδα αναφέρουν ότι ο δανεισμός είναι από τον Ολυμπιακό και όχι τον Πανιώνιο. Μάλιστα, αυτή η αναφορά, υπάρχει μέσα στην ανακοίνωση των δύο παιχτών.
Latest News
Χρυσή Κάρτα Μέλους: Τα εναπομείναντα πακέτα
ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ισοπαλία σαν… ήττα και για τις δύο!
Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: Μόνο το γκολ έλειψε στις Σέρρες!
Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
Το σχόλιο του Στέλιου Ποτηράκη για την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (vid)
Σεβίλλη: Τα χρόνια πολλά στον Μεντιλίμπαρ (photo)
Ολυμπιακός αποθέωσε τους Ταρεμί – Μουζακίτη: «Δύο σπουδαίοι παίκτες, δύο σπουδαίοι συμπαίκτες»
Ολοταχώς για ακόμη μια κορυφή: Ο Ελ Κααμπί απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ!
READ MORE