Στη «μάχη» των playoffs του πρωταθλήματος ρίχνεται η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου παραχώρησε δηλώσεις.

Στη «μάχη» των playoffs του πρωταθλήματος ρίχνεται, το Σάββατο (9/5) το απόγευμα, η ομάδα πόλο Ανδρών που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, στις 17:00 (MEGA News), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Water Polo League, με στόχο το 1-0 στη σειρά και το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των τελικών. Δηλώσεις από την πλευρά των Ερυθρόλευκων παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Ακολουθούν όσα είπε: «Φτάσαμε στο σημεία της σεζόν που δεν υπάρχουν «εύκολα» παιχνίδια. Το ματς με την Βουλιαγμένη είναι το πρώτο από αυτά. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και έτοιμοι σε κάθε ματς και νομίζω, ότι σε αυτό το μικρό κενό που μεσολάβησε, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό. Πλέον, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλα τα ματς είναι τελικοί και πρέπει να τους κερδίσουμε, ξεκινώντας από αύριο, κόντρα στην Βουλιαγμένη».

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.