Ολυμπιακός για Βεζένκοφ: «Άλλη μία μέρα στο γραφείο» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σάσα Βεζένκοφ βγήκε σε ακόμα ένα ματς MVP και η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον αποθέωσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στα social media.
Ακόμα μία βραδιά θριάμβου για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (30/4). Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν επί της Μονακό 94-64 και πλέον πάνε στο πριγκιπάτο απλά για να τελειώσουν ότι έχει απομείνει. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ξανά καταιγιστικό και πάει για… «σκούπα» κόντρα στους Μονεγάσκους.
Ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Euroleague, Μποντιρόγκα πραγματοποίησε ξανά μία απίστευτη βραδιά. Πιο συγκεκριμένα πέτυχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ και βγήκε MVP και σε αυτόν τον αγώνα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον αποθέωσε με τον δικό της τρόπο γράφοντας σε ανάρτηση της στα social: «Άλλη μία μέρα στο γραφείο».
Game 2 was just another day at the office for the MVP, Sasha Vezenkov! ❤️🔥#OlympiacosBC #EveryGameMatters #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #OLYASM pic.twitter.com/wyYN4xjhok
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) May 1, 2026