Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Στέφαν Ντε Φράι της Ίντερ με πρόταση, ενώ ανταγωνισμό βάζει και η Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει ρυθμούς στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και στρέφει το βλέμμα του σε μια ιδιαίτερα ηχηρή περίπτωση από την ιταλική αγορά. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Στέφαν Ντε Φράι της Ίντερ, επιχειρώντας να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και μεγάλης εμπειρίας.

Ο 34χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αυτό έχει ανοίξει την… όρεξη αρκετών συλλόγων της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον φέρει στο λιμάνι, προσθέτοντας ηγετικά χαρακτηριστικά στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η πρόταση των Πειραιωτών έχει ήδη φτάσει στην πλευρά του παίκτη.

Ντε Φράι: Με τις ευλογίες Μεντιλίμπαρ

Καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει δώσει το «πράσινο φως». Θεωρώντας ότι ο Ντε Φράι μπορεί να προσφέρει άμεσα σταθερότητα, καθοδήγηση και εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Βάσκος τεχνικός αναζητά παίκτες με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, ειδικά για απαιτητικά ματς στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Η Μπενφίκα έχει επίσης εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, γεγονός που ανεβάζει τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του έμπειρου στόπερ.

Ο Ντε Φράι καλείται πλέον να αξιολογήσει τις επιλογές του. Με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της σεζόν.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…