Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και χρειάζεται βοήθεια από τα εξτρέμ για την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και χρειάζεται βοήθεια από τα εξτρέμ για την ανατροπή.

Ζέλσον Μαρτίνς και Ντάνιελ Ποντένσε είναι τα βασικά φτερά των Πειραιωτών και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η απόδοσή τους είχε αυξομειώσεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βασίζει πολλά στις προσωπικές ενέργειες των επιθετικών του και οι 2 συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.