Ο Αργεντίνος μέσος φουλάρει ώστε να είναι έτοιμος στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (22/3) το βράδυ (19:00) την ΑΕΛ στο Φάληρο στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League. 

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο απών θα είναι ο Σαντιάγκο Έσε με τον Αργεντίνο μέσο των Πειραιωτών να ταλαιπωρείται από δράση. Αυτό θα είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο θα απουσιάσει, μιας και εκτός ήταν και από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ.

Κεφάλαιο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες, αυτά τα δεδομένα
Κεφάλαιο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες, αυτά τα δεδομένα

Ο ίδιος ανεβάζει καθημερινά… στροφές, ωστόσο τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλουν να είναι αρκετά προσεχτικοί με την περίπτωση του δίνοντας του όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Κάπως έτσι ο Αργεντίνος άσος φουλάρει πλέον, προκειμένου να είναι στο 100% των δυνατοτήτων του ενόψει της πρεμιέρας των play offs.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!