Ο Πάτρικ Σικ σκόραρε δύο φορές στον Ολυμπιακό και έγινε ο δεύτερος παίκτης της Λεβερκούζεν με δύο γκολ σε νοκ-άουτ Champions League.

Ο Πάτρικ Σικ «μίλησε» ξανά στα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα, υπογράφοντας την επικράτηση της Λεβερκούζεν επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Τσέχος επιθετικός δεν έδωσε μόνο σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για την πρόκριση στους «16» του UEFA Champions League, αλλά κατέγραψε και ιστορικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Λεβερκούζεν που σημειώνει δύο γκολ σε ένα νοκ-άουτ ματς Champions League. Ο προηγούμενος που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο ήταν ο θρυλικός Μίκαελ Μπάλακ, όταν είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη της Λεβερκούζεν με 4-2 επί της Λίβερπουλ τον Απρίλιο του 2002 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Με αυτά τα «όπλα» θα χτυπήσει ο Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Με αυτά τα «όπλα» θα χτυπήσει ο Μεντιλίμπαρ

Τα δύο γκολ του Σικ όχι μόνο καθάρισαν το παιχνίδι, αλλά έδειξαν την κλάση και την αποτελεσματικότητα του Τσέχου στράικερ στις κρίσιμες στιγμές. Η Λεβερκούζεν πλέον βλέπει με αισιοδοξία τη ρεβάνς, ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το σκορ για να προκριθεί στους «16».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!