Ο Εργκίν Αταμάν πενθεί καθώς «έχασε» την μητέρα του.

Σε πένθος έχει πέσει ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος «έχασε» την μητέρα του. Μετά την Τουρκική Ομοσπονδία, ήρθε η σειρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προβεί σε ανάρτηση στέλνοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στον 60χρονο προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε η «πράσινη» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Γκιουλτέν. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας και σύσσωμης της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αποκαλύψεις – «φωτιά» για Ντόρσεϊ: «Δεν ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό»
Αποκαλύψεις – «φωτιά» για Ντόρσεϊ: «Δεν ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.