Ο Αλπερέν Σενγκούν σχολίασε τη μη επιλογή του στο επερχόμενο All Star Game.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς, ο άσος των Χιούστον Ρόκετς Αλπερέν Σενγκούν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο All Star Game.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν απογοητευτικό για μένα, αλλά συμβαίνει… Έχουμε πολλά ταλέντα στο πρωτάθλημα και είμαι ακόμα νέος. Θα τα καταφέρω κάποια στιγμή και αυτό που έγινε θα με κάνει να δουλέψω ακόμη σκληρά.

Έχω ακόμα στόχους, πρέπει να τα καταφέρω και τέτοια πράγματα πάντα με μου δίνουν ώθηση. Απλώς πρέπει να δουλέψω σκληρότερα, να είμαι πειθαρχημένος σε αυτό που κάνω και ελπίζω να έχω πολλά χρόνια στο NBA και συμμετοχές σε πολλά All Star Game».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.