Μια τράμπα ενδέχεται να γίνει σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα κύριος από το εξωτερικό. Στη Ρίο Άβε ο Μάντσα, ενώ η Πάρμα «γλυκοκοιτάζει» Στρεφέτσα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως δεν σημαίνει αυτό πως τόσο μεταγραφικά, όσο και σε πιθανές αποχωρήσει δεν είναι ενεργός. Άλλωστε σας ενημερώσαμε στο THRYLOS24 για την φυγή του Γιάρεμτσουκ, ενώ σας ενημερώσαμε και για την αντικατάσταση του με τον Κλέιτον από την Ρίο Άβε, ο οποίος θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο που ακολούθησε μερικές μέρες νωρίτερα και ο Άντρε Λουίζ.

Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος μαζί με το νέο μας εξτρέμ που ήρθε, ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της Πορτογαλικής ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος έχει ήδη 10 τέρματα με 4 ασίστ. Σε μόλις 19 παιχνίδια. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος μαζί με το νέο μας εξτρέμ που ήρθε, ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της Πορτογαλικής ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος έχει ήδη 10 τέρματα με 4 ασίστ. Σε μόλις 19 παιχνίδια. Από κει και πέρα ο Μάντσα πάει στη Ρίο Άβε ως δανεικός για να ολοκληρώσει τη χρονιά και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Από την άλλη ενδιαφέρον έχει προκύψει από την Ιταλία όπως μαθαίνουμε για τον Στρεφέτσα και την Πάρμα.

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Είναι παίκτης ο οποίος έχει πέραση στην Ιταλία και αρκετές ομάδες τον έχουν στο μυαλό τους. Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε για το παίκτη 8 εκ. ευρώ. Όχι και τόσο μικρό ποσό. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν δοθεί δανεικός με κάποια οψιον αγοράς τότε δεν θα φύγει με χαμηλό νούμερο.

Αυτό πάντως που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες είναι πως όλα δουλεύουν και οι μηχανές είναι στο τέρμα. Τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης, όσο και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Εκεί που μετά τον Γιαρεμτσουκ, Καμπελά, Μάντσα, επόμενος δείχνει να είναι ο Γιαζίτσι, ενώ ανά διαστήματα έχει ακουστεί και το όνομα του Μπρούνο, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα και για τον Στρεφέτσα. Οπότε αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά. Τέλος παράλληλα είναι και σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην χώρα, το NEWS 24/7.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο.