Λύσεις ποιότητας και εμπειρίας διαθέτει ο Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενόψει ενός αγώνα που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο πάγκος του Ολυμπιακού στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η παρουσία του Ελ Κααμπί, ο οποίος επιστρέφει μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, αλλά δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Παράλληλα, υπάρχουν επιλογές με ταχύτητα, δημιουργία και εμπειρία, που μπορούν να δώσουν διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι, ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Σκέψεις, εκπλήξεις και… δεδομένα, για την 11άδα από Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Σκέψεις, εκπλήξεις και… δεδομένα, για την 11άδα από Μεντιλίμπαρ

Πάγκος: Μπιανκόν, Μπότης, Καλογερόπουλος, Νασιμέντο, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Γκαρθία, Σιπιόνι, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ονιεμαέτσι.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει αποδείξει πως διαβάζει σωστά τα παιχνίδια και δεν διστάζει να προχωρήσει σε καθοριστικές αλλαγές. Σε ένα ματς όπου η ένταση και οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, ο πάγκος μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» για τον Ολυμπιακό.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…