Για ακόμη ένα ματς η Θύρα 7 έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τρομερή ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό η ΘΥΡΑ 7 έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τρομερή ατμόσφαιρα, όντας ο 12ος παίκτης της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την μαγική ατμόσφαιρα της Θύρα 7:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thrylos24.gr (@thrylos24_.gr)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.