Μαζική παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ με τον ΟΦΗ, με χιλιάδες εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του και οι φίλαθλοί του δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους. Ο τελικός του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, αναμένεται να έχει έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα. Καθώς η ζήτηση για εισιτήρια κινείται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ξεκίνησε από τις 22 Δεκεμβρίου και μέσα σε λίγες ημέρες περισσότερα από 5.500 «μαγικά χαρτάκια» βρήκαν κάτοχο. Ο αριθμός αυτός αποτυπώνει ξεκάθαρα τη δίψα του κόσμου για ακόμη έναν τίτλο. Αλλά και τη διάθεση να στηρίξει την ομάδα ακόμα και μακριά από τον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Το «νέο Καραϊσκάκη» και το μεγάλο όραμα του Μαρινάκη
Ολυμπιακός: Το «νέο Καραϊσκάκη» και το μεγάλο όραμα του Μαρινάκη

Για τις ανάγκες του τελικού, οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν περίπου 8.300 εισιτήρια, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το Παγκρήτιο να θυμίζει… Καραϊσκάκη. Η παρουσία χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού στην Κρήτη δημιουργεί συνθήκες έδρας. Κάτι που η ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί στο… απόλυτο.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ δεν προσφέρει μόνο ένα τρόπαιο, αλλά και ισχυρό ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια της σεζόν. Στον Ολυμπιακό μιλούν ξεκάθαρα για νίκη και κατάκτηση, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Με τον κόσμο στο πλευρό του και το κίνητρο στο «κόκκινο», ο σύλλογος στοχεύει να προσθέσει ακόμα ένα Σούπερ Καπ στη γεμάτη τροπαιοθήκη του.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…