Ο Λορέντζο Σιπιόνι μίλησε στο κανάλι της πρώην ομάδας του, Τίγκρε για το πως βιώνει μέχρι στιγμής την εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

Ο Λορέντζο Σιπιόνι εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των εορτών, παίρνοντας έτσι το αεροπλάνο για να επιστρέψει για λίγες ημέρες στην πατρίδα του την Αργεντινή.

Εκεί είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πρώην ομάδα του την Τίγκρε και να δει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες του. Μάλιστα ο Αργεντίνος νεαρός μέσος μίλησε στο κανάλι της ομάδας από την Αργεντινή για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

Μάρτινς: Το «όχι» που ταυτόχρονα σημαίνει ναι για τον Ολυμπιακό!
Μάρτινς: Το «όχι» που ταυτόχρονα σημαίνει ναι για τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σιπιόνι: 

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ απαιτητικός, με μεγάλη πίεση για αποτελέσματα. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε νοοτροπία. Εκεί δεν αρκεί να παίζεις καλά, πρέπει να κερδίζεις συνεχώς.

Είναι μια εμπειρία που με βοηθάει να ωριμάσω, να γίνω πιο επαγγελματίας και να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Μαθαίνω πολλά κάθε μέρα και ξέρω ότι αυτή η ευκαιρία μπορεί να με πάει πολύ μακριά αν συνεχίσω να δουλεύω σωστά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.