Περισσότεροι από 7.500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, σπάζοντας ρεκόρ GBL.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου για την GBL απέδειξε ότι το ΣΕΦ μπορεί να γεμίσει ακόμη και στις μεσημεριανές ώρες. Περισσότεροι από 7.500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στις κερκίδες, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης για την κανονική περίοδο της GBL. Η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει πως το πείραμα του ΕΣΑΚΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα παιχνίδια νωρίς το μεσημέρι έχει σημαντική επιτυχία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η τελευταία εντός έδρας για το 2025, γεγονός που ενίσχυσε την προσέλευση. Παράλληλα, η εορταστική περίοδος φαίνεται να έπαιξε τον ρόλο της, με τους φίλους της ομάδας να θέλουν να κλείσουν το έτος με μια δυνατή παρουσία στο ΣΕΦ. Από την αρχή της κανονικής περιόδου, το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν το πέμπτο εντός έδρας και, εκτός από το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στις 12 Οκτωβρίου, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού μέχρι σήμερα.

Ολυμπιακός: Δεν αργεί κι η προσθήκη ψηλού
Ολυμπιακός: Δεν αργεί κι η προσθήκη ψηλού

Η ανταπόκριση του κόσμου του Θρύλου δεν επηρεάζει μόνο την ψυχολογία των παικτών, αλλά αναδεικνύει και την αυξανόμενη δυναμική της GBL.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…