Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και το THRYLOS24 δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες, ύστερα από την ήττα που δέχθηκαν στη Βαρκελώνη, απέναντι στην Μπαρτσελόνα.  Θυμίζουμε αυτή την εβδομάδα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσει δύο αναμετρήσεις, αυτή κόντρα στις «νυχτερίδες» και ακόμα μία απέναντι στη Βιλερμπάν (19/12).

Το THRYLOS24 θα βρίσκεται ξανά στο ΣΕΦ, όπως θα κάνει και την Παρασκευή. Το ειδησεογραφικό team του σάιτ, είναι ξανά δίπλα στην ομάδα και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Θυμίζουμε ότι και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός δίνει δύο αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το THRYLOS24 να δίνει το «παρών» και εκεί.

Euroleague: Τιμώρησε Λεσόρ και Παναθηναϊκό – Ποια η ποινή στον Μπαρτζώκα
Euroleague: Τιμώρησε Λεσόρ και Παναθηναϊκό – Ποια η ποινή στον Μπαρτζώκα

Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Γουόκαπ, Νιλικίνα, Λι, Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Νερζήπογλου, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Αντετοκούνμπο, Χολ

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.