Πανέτοιμος για νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α’ Όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Μόσχα την Ντιναμό (19:΅15, ΕΡΤ-2).

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να «σφραγίσει» την πρωτιά του Ά ομίλου. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τη Ντιναμό Μόσχας, το Σάββατο (28/4, 19:15, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο δρόμο για το Final-8 που θα διεξαχθεί 7-9 Ιουνίου στη Γένοβα. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Α ομίλου με 31 βαθμούς σε 12 αγώνες, μετρώντας δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Την τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Μπαρτσελονέτα (9/5).

Η αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με τη Ντιναμό, αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πέναλτι): Στο φάιναλ φορ ο Θρύλος!
Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πέναλτι): Στο φάιναλ φορ ο Θρύλος!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24