Δεν ισχύουν τα περί… Ελ Κααμπί και Μαρσέιγ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, δεν ισχύει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί.
Το όνομα του Αγιούμπ Ελ Καμπί απασχόλησε τα γαλλικά και αφρικανικά ΜΜΕ, καθώς συνδέθηκε με τη Μαρσέιγ, μετά από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της, Μεχντί Μπενατιά, με τον οποίο ήταν παλαιότερα συμπαίκτης ο Μαροκινός επιθετικός.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον, ούτε έχει στη μεταγραφική λίστα του τον διεθνή επιθετικό του Θρύλου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.
Να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ από το Μαρόκο έχει προσθέσει στους ενδιαφερόμενους και τα ονόματα των Αλ Χιλάλ, αλλά και άλλων ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία.