Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ - Τον Γενάρη ενδέχεται να προσθέσει παίκτες στο «καλεντάρι» του;

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματικά ένα από τα πιο «πλούσια» ρόστερ στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν σε ποιότητα τόσο σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση. Μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν τρεις «θερμόαιμους» φορ, ενώ στο κέντρο της άμυνας με τον Πιρόλα να επεκτείνει το συμβόλαιό του, δείχνουν πως για πολλοστή φορά κοιτάζουν στο μέλλον.

Το Γενάρη το μεταγραφικό «παράθυρο» ανοίγει ξανά. Ο Μεντιλίμπαρ την περασμένη σεζόν, εκείνη την χρονική περίοδο δεν πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές παρά μόνο τρεις. Αυτοί που ήρθαν, ήταν οι Μπρούνο Ονιεμαέτσι, Λούις Πάλμα και Άντρε Όρτα. Ωστόσο, αυτός που έμεινε ήταν ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών από τη Νιγηρία. Φέτος δεν γνωρίζουμε πως θα κυμανθεί ο Βάσκος Τεχνικός πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές. Αυτό, γιατί όπως είπαμε και παραπάνω το ρόστερ που έχει «ξεχειλίζει» από ποιότητα. Εξάλλου και ο Μεντιλίμπαρ από πλευράς του έχει δείξει ότι θέλει να δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό παικτών.

Μεντιλίμπαρ: Το ποιοτικό ρόστερ και ο Ιανουάριος των μεταγραφών
Μεντιλίμπαρ: Το ποιοτικό ρόστερ και ο Ιανουάριος των μεταγραφών

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.