Πολονάρα: «Υπήρχε 90% πιθανότητα να πεθάνω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ακίλε Πολονάρα εξηγεί πως διαδραματίστηκαν οι τελευταίες εβδομάδες της ζωής του.
Μετά την νέα περιπέτεια που πέρασε, όπου ήταν σε κώμα για 10 μέρες, ο Ακίλε Πολονάρα μίλησε στον ιταλικό Τύπο για όσα πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες, συγκινώντας για τη δύναμη και το αστείρευτο πείσμα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Συγγνώμη, δεν απάντησα αμέσως. Μου είπαν ότι υπήρχε 90% πιθανότητα να πεθάνω.
Δεν θυμάμαι πολλά. Βασικά, όταν ήμουν σε κώμα ήταν σαν να κοιμόμουν. Ένιωθα σαν να είμαι σε μια άλλη πόλη. Όμως δεν θα με ξεφορτωθείτε εύκολα. Το υποσχέθηκα στη σύζυγό μου, Έρικα».
Η σύζυγος του Πολονάρα, Έρικα έκανε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο, αναφέροντας την κατάστασή του:
«Είναι αρκετά καλά. Είναι εκτός κινδύνου. Το δεξί του χέρι είναι πιο αδύναμο από το αριστερό. Ήταν δύσκολο. Μου έδωσαν λίγη ελπίδα. Αλλά το ένιωθα. Στην αρχή, μου έκανε ερωτήσεις. Μετά άρχισε να τραγουδάει, αλλά έκλαιγε.
Μου έλεγε πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Δεν κάλεσε αμέσως τα παιδιά. Και αναρωτήθηκα πώς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι τα παιδιά είναι σημαντικά. Πριν από τέσσερις μέρες, με ρώτησε γι’ αυτά.
Ένιωθα απαίσια, σκεφτόμουν τα παιδιά μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και τι να τους πω. Κάθε μέρα έφταναν άσχημα νέα, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσευχηθώ. Για την κατάστασή του, συνέβη ένα θαύμα».