Ο Πίτερ Μπος μίλησε για το παιχνίδι της Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Πίτερ Μπος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης (4/11, 22:00) των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπος:

«Έπαιξαν πολύ καλά στο Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ. Είναι τολμηροί, άσκησαν μεγάλη πίεση και είχαν την καλύτερη δυνατή απόδοση εναντίον της Μπαρτσελόνα, μέχρι τη στιγμή που πήραν την κόκκινη κάρτα».

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Θρύλου
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Θρύλου

Νομίζω ότι θα είναι ένας φανταστικός αγώνας, με πολλά γκολ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν μπροστά και να πιέσουν ψηλά, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγουμε το σκοράρισμα. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να πω σε όλους: Ανοίξτε την τηλεόρασή σας, αν δεν θα είστε στο γήπεδο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.