Ολυμπιακός ONEX: Ξεχνάει το ντέρμπι, κοιτάζει Λας Πάλμας – Ο Γκαρντίνι καλείται να βρει λύσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και στρέφει την προσοχή του στη Λας Πάλμας, στην προσπάθεια για την ευρωπαϊκή συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός ONEX δίνει τη μάχη του σε δύο μέτωπα, Ευρώπη και Πρωτάθλημα, την ώρα που την Πέμπτη (6/11, 18:30) ακολουθεί ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Λας Πάλμας. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, και η ομάδα φαίνεται να χρειάζεται άμεσες απαντήσεις σε αγωνιστικά ζητήματα.
Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι, καθώς οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, με τον Θρύλο να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και ένταση.
Λάθος του Γκαρντίνι η επιλογή του Ντεντέλκοβιτς αντί του Φρόμ, καθώς η απόδοση του πρώτου δεν δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ιταλός τεχνικός. Παράλληλα, το coachάρισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό θύμισε σε αρκετά σημεία τα περσινά παιχνίδια των τελικών, με την ομάδα να «κολλάει» επιθετικά και να μην προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα.
Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στη Λας Πάλμας, μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και συνοχή. Το έργο των «ερυθρόλευκων» είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Όχι μόνο λόγω του αντιπάλου, αλλά και της εικόνας που παρουσίασαν απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, όλοι στο στρατόπεδο του Θρύλου γνωρίζουν πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρόκριση.