Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΛ (17:00) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Με την αναμέτρηση ΑΕΛ – Ολυμπιακός στο AEL FC Arena ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να αφήσουν πίσω τους τις πρόσφατες ήττες από την Άρσεναλ (2-0) στο ευρωπαϊκό μέτωπο και τον ΠΑΟΚ (2-1) στη Super League, στοχεύοντας σε άμεση επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να διατηρήσουν τη μάχη για την κορυφή.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει αγωνιστικές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Ταρέμι, Ροντινέι και Στρεφέτσα. Ωστόσο, θετικό νέο αποτελεί η επιστροφή των Ρέτσου και Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι είναι πλέον στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ταρέμι
Γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ταρέμι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η ΑΕΛ, από την πλευρά της, παρατάσσεται με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία αντικαθιστώντας τον Γιώργο Πετράκη. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία φέρνει νέο αέρα στην ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία θέλει θα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε έναν από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον της αγωνιστικής είναι στραμμένο και στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (19/10, 21:00), με τον Θρύλο να θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη απώλεια βαθμών από τους δύο βασικούς αντιπάλους του στη μάχη του τίτλου.

ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΛ: Μελίσσας – Δεληγιαννίδης, Τσάκλα, Ηλιάδης, Κοβάτσεβιτς – Φακούντο, Στάικος, Χατζηστραβός – Μούργος, Πασάς, Ουάρντα.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα – Γκαρθία, Μουζακίτης – Καμπελά, Τσικίνιο, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
Βοηθοί: Αντρέας Μεϊντάνας, Μιχάλης Παπαδάκης
Τέταρτος: Γιώργος Κόκκινος
VAR: Βασίλης Φωτιάς, Αλέξανδρος Μέγας

Τάσος Σταματελόπουλος

Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι, όταν με φέρανε μες το Καραϊσκάκη... Και συγκεκριμένα όταν με πήγε ο πατέρας μου στο παλιό και ιστορικό Καραϊσκάκη, πριν ακόμα αυτό γκρεμιστεί, τότε που πήρα το «ερυθρόλευκο» βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο γήπεδο από το σημείο στο οποίο είχε συμβεί η τραγωδία της Θύρας 7. Δέος και ανατριχίλα…

Η μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό με έφερε στο THRYLOS24, το site που καλύπτει όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον πλανήτη. Και μαζί με τα άλλα παιδιά, θα προσπαθώ να αναδεικνύω διαρκώς το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας!