Ο Πιρόλα φτάνει τα 40 ματς με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζεται για τη δύσκολη δοκιμασία με Μπαρτσελόνα, παραμένοντας αναντικατάστατος στην άμυνα.

Ο Ιταλός στόπερ Λορέντσο Πιρόλα έχει γίνει βασικό κομμάτι της άμυνας του Ολυμπιακού, προσφέροντας σταθερότητα και σιγουριά σε κάθε ματς.

Από τότε που ήρθε στον Πειραιά, ο Ιταλός αμυντικός έχει εξελιχθεί σε υπερπολύτιμο γρανάζι για την ομάδα, καταγράφοντας μάλιστα το 40ό του παιχνίδι με τα χρώματα των «ερυθρολεύκων».

Παναθηναϊκός: Διεθνής αθλητής του εμπλέκεται σε παράνομα στοιχήματα
Παναθηναϊκός: Διεθνής αθλητής του εμπλέκεται σε παράνομα στοιχήματα

Η παρουσία του στην άμυνα δεν περνά απαρατήρητη, καθώς η συνέπειά του και η ικανότητά του στο παιχνίδι ψηλά και χαμηλά έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει. Οι Πειραιώτες τον κοστολογούν με μεγάλα ποσά. Φυσικά, θέλοντας να διασφαλίσουν τη συνέχεια της σταθερής αμυντικής τους λειτουργίας.

Ο Πιρόλα, από την πλευρά του, ζει το όνειρό του αγωνιζόμενος στο Champions League και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης.

Μπροστά του βρίσκονται δύο κρίσιμες αναμετρήσεις. Πρώτα η εκτός έδρας μονομαχία με την ΑΕΛ στη Λάρισα και λίγες ημέρες αργότερα η δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πιρόλα βλέπει αυτά τα ματς ως ευκαιρία να επιδείξει την ποιότητά του και να συνεχίσει να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Η συμβολή του Ιταλού στόπερ είναι αδιαμφισβήτητη, με το τεχνικό τιμ να τον θεωρεί αναντικατάστατο και να τον εμπιστεύεται για τις πιο κρίσιμες στιγμές της σεζόν.

Το μέλλον του φαίνεται ασφαλές στον Πειραιά, αλλά κάθε ματς στο Champions League αποτελεί πρόκληση και ευκαιρία για τον Πιρόλα να αναδείξει το ταλέντο και την εμπειρία του στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stoiximan (@stoiximan)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…