Παρά την έντονη δυσαρέσκεια του Μεντιλίμπαρ για την εικόνα στην Τρίπολη, οι Ταρέμι και Καμπελά ξεχώρισαν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το αποτέλεσμα που ήθελε από την Τρίπολη, χάρη στα δύο τέρματα του Ταρέμι (1-2). Ωστόσο η εικόνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR άφησε πολλά ερωτηματικά. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μασά τα λόγια του και έδειξε φανερά ενοχλημένος από τη νοοτροπία των παικτών του. Οι οποίοι μετά το 0-2 έριξαν ταχύτητα και χαλάρωσαν επικίνδυνα.

Ο Ταρέμι δεν… έριξε ρυθμό

Μέσα σε αυτή τη γενική απογοητευτική εικόνα, υπήρξαν δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την προσέγγισή τους στο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Μεγάλη ατυχία – Μένει εκτός για πολλούς μήνες ο Αγγελάκης
Ολυμπιακός: Μεγάλη ατυχία – Μένει εκτός για πολλούς μήνες ο Αγγελάκης

Ο Μεχντί Ταρέμι απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί ο Ολυμπιακός επένδυσε σε αυτόν. Ο Ιρανός επιθετικός έδειξε επαγγελματισμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χωρίς μάλιστα να επιλέγει σε ποιο ματς θα δώσει το 100%.

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Ενώ έχει προσθέσει και μία ασίστ, ενώ έχει κερδίσει δύο πέναλτι. Ο Ταρέμι, με σοβαρότητα και ψυχραιμία, δείχνει ότι αποτελεί τον παίκτη-εγγύηση στη γραμμή κρούσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Κι ο Καμπελά εξίσου καλός

Εξίσου θετική ήταν η εικόνα του Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος μέσος έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο λόγω του αποκλεισμού του από τη λίστα του Champions League. Ωστόσο στην Τρίπολη φρόντισε να απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Δραστήριος, δημιουργικός και με πνεύμα επαγγελματία, βοήθησε τον Ολυμπιακό στις καλύτερες επιθετικές του στιγμές. Ο Καμπελά δείχνει ότι δεν τον επηρεάζει τίποτα ψυχολογικά και αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Στα θετικά και η πρώτη εμφάνιση του Μάνσα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο νεαρός Βραζιλιάνος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όμως έδειξε καλά στοιχεία. Δύναμη, τρεξίματα και σωστές επαφές με τη μπάλα.

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα project με προοπτική, που με υπομονή μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό εργαλείο.

Το μήνυμα του Βάσκου τεχνικού, ωστόσο, παραμένει ξεκάθαρο. Η νίκη δεν φτάνει όταν δεν συνοδεύεται από πειθαρχία και συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, αλλά θέλει διάρκεια και συνέπεια για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις στα κρίσιμα ματς που πλησιάζουν.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…