Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Κόντη για το ντέρμπι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παναθηναϊκός του Χρήστου Κόντη ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με ενδεκάδα που δείχνει στόχο νίκης.
Το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Χρήστο Κόντη έρχεται στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται στη «μάχη» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός, με περιορισμένο χρόνο δουλειάς, κατέστρωσε τα πλάνα του ώστε η ομάδα να εμφανιστεί συμπαγής. Με σωστή αμυντική ισορροπία και παράλληλα έτοιμη να χτυπήσει στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Δείτε αναλυτικά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούριτσιτς, Ντέσερς.
Μεσοεπιθετικά, ο Κόντης έχει ζητήσει κινητικότητα. Συγκεκριμένα, κίνηση χωρίς τη μπάλα και συνεχή απειλή από τους παίκτες που θα πατήσουν στην περιοχή. Στόχος είναι να διατηρείται η ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη Λεωφόρο να λειτουργεί ως έξτρα ώθηση για τους «πράσινους».
Το πλάνο του νέου προπονητή στηρίζεται σε απλότητα, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο ντέρμπι όχι μόνο για να σταθεί όρθιος απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Αλλά για να δείξει χαρακτήρα.