Ολυμπιακός – Πάφος: Ενδεκάδα με… εκπλήξεις για το τρίποντο στα αστέρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μεντιλίμπαρ ρίχνει στο γήπεδο σχήμα με κάποιες ιδιαίτερες επιλογές, θέλοντας να αιφνιδιάσει την Πάφο στο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός.
Η ώρα της σέντρας έφτασε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League απέναντι στην Πάφο.
Ο Ισπανός τεχνικός έκανε κάποιες κινήσεις που προκάλεσαν έκπληξη. Δείχνει όμως πως στόχος του είναι να δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι του Θρύλου.
Η τεχνική ηγεσία επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ήταν οι πιο έτοιμοι για απόψε. Όλα αυτά, στην προσπάθεια να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Οι οπαδοί περιμένουν με αγωνία να δουν αν αυτές οι αλλαγές θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, το τρίποντο.
Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με νίκη για να «χτίσει» δυναμική στη διοργάνωση. Η ομάδα μας γνωρίζει ότι κάθε πόντος είναι κρίσιμος σε μια τόσο απαιτητική φάση. Η Πάφος δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις. Ωστόσο ο Θρύλος μπαίνει στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και με ξεκάθαρη διάθεση να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό.
Στην εστία θα δούμε τον Πασχαλάκη, όπως αναμενόταν. Ενώ αμυντικά θα βρεθούν οι Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ροντινέι. Μπροστά τους θα δούμε τους Γκαρθία και Έσε. Με τον Τσικίνιο να βρίσκεται σε ελεύθερο ρόλο. Επιθετικά, στα φτερά θα δούμε τους Ποντένσε και Στρεφέτσα, ενώ ο Ελ Κααμπί θα είναι η αιχμή του δόρατος.
Οι «εκπλήξεις» του Μεντιλίμπαρ αποδεικνύουν ότι ο Ισπανός έχει ξεκάθαρο σχέδιο! Να παρουσιάσει μια ομάδα που θα παίζει με ένταση, ταχύτητα και νοοτροπία νικητή.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ροντινέι, Γκαρθία, Έσε, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.