Άρης: Πήρε τον Χιμένεθ αλλά ομάδα πρέπει να φτιάξει η… ΠΑΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον Ουζουνίδη ήρθε ο Χιμένεθ, ο αγαπημένος του Ολυμπιακού! Ο Άρης τον πήρε για να φτιάξει μία ομάδα που η ή δια η ΠΑΕ της, την καταστρέφει... συνεχώς.
Ο Άρης πήρε τον Χιμένεθ με σκοπό να «χτίσει» μία ομάδα από το μηδέν. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να φτιάξει η ίδια η ΠΑΕ την ομάδα. Ας είμαστε ειλικρινείς, Άρης δεν υπάρχει και είναι κρίμα για τον κόσμο του, αν αλλάξουν μυαλά από πάνω τότε κάτι θα γίνει.
Όταν βλέπεις μία ομάδα σαν αυτή της Θεσσαλονίκης, να φεύγει από νωρίς, από την Ευρώπη, τότε καταλαβαίνεις πολλά… όσους προπονητές και να αλλάξεις, αν δεν αλλάξεις μυαλά δεν πας πουθενά. Άρα τι λέτε να γίνει θα φτιάξει ομάδα ο Άρης για τον Χιμένεθ, ή δεν θα βγάλει παρέλαση και αυτός;