Ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει στον Ολυμπιακό για τρίτη φορά, φέρνοντας εμπειρία και γκολ στην επίθεση των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή με την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έρχεται ξανά στον Πειραιά, αυτή τη φορά ως δανεικός από την Αλ Σαμπάμπ. Και αναμένεται να ενισχύσει άμεσα την επίθεση των «ερυθρόλευκων».

Ο Ποντένσε ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018. Όταν η ομάδα του Πειραιά τον απέκτησε ελεύθερο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πρώτη του θητεία έληξε τον χειμώνα του 2020, όταν μεταγράφηκε στη Γουλβς έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αφήνοντας έντονα τα σημάδια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!
Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!

Η δεύτερη επιστροφή ήρθε το καλοκαίρι του 2023, πάλι ως δανεικός, και ο Πορτογάλος αποδείχθηκε καθοριστικός στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Με τις τεχνικές του ικανότητες, τα γκολ και τις ασίστ, ο Ποντένσε έγινε άμεσα αγαπητός στους οπαδούς και κρίσιμος παράγοντας στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Τώρα, με την τρίτη επιστροφή του, ο Ολυμπιακός ενισχύει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του. Ενώ ταυτόχρονα «εξασφαλίζει» έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα το κλαμπ, το σύστημα και το πνεύμα της ομάδας.

Ο Ποντένσε έρχεται για να προσφέρει δημιουργία, ταχύτητα και εμπειρία. Όντας έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα την αγωνιστική του δράση με τους «ερυθρόλευκους».

Η επιστροφή του Πορτογάλου αποτελεί σπουδαίο νέο για τους φιλάθλους και ενισχύει τη δυναμική του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενώ η ομάδα συνεχίζει να χτίζει ένα ρόστερ ικανό να ανταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24