Μετά το ρεπό, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις με τα βλέμματα στραμμένα στους Γιάρεμτσουκ και Ζέλσον Μάρτινς που περνούν από εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς! Ολοκληρώθηκε το χθεσινό ρεπό που δόθηκε σε όλους τους παίκτες από το τεχνικό επιτελείο. Η προετοιμασία στο Ρέντη ξεκινά ξανά. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει να δει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Σήμερα εξετάζονται οι τραυματίες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάσταση των τραυματιών. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και ο Ζέλσον Μάρτινς δεν βρέθηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο, καθώς ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Σήμερα, οι δύο παίκτες θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Προκειμένου να φανεί σε ποιο στάδιο ανάρρωσης βρίσκονται και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στη δράση.

Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!
Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!

Ο Γιάρεμτσουκ, που αποτελεί σημαντικό «όπλο» στη γραμμή κρούσης, ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων τις -αρκετές- τελευταίες ημέρες.

Από την άλλη, ο Ζέλσον Μάρτινς, με την εμπειρία και την ταχύτητά του, θεωρείται πολύτιμος για τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Και η αγωνιστική του επάνοδος θα δώσει βάθος στα άκρα.

Η εικόνα που θα προκύψει από τις εξετάσεις θα καθορίσει και τον προγραμματισμό των προπονήσεων. Ο Ολυμπιακός θέλει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Η ομάδα μας μπαίνει σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, όπου κάθε λύση στο ρόστερ είναι απαραίτητη.

Το θετικό είναι ότι το υπόλοιπο γκρουπ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με την ατμόσφαιρα στο Ρέντη να παραμένει γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά τις τελευταίες εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με τον Μεντιλίμπαρ να κρατά τους πάντες σε εγρήγορση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24