Ο Αμπνουλί Μανέ σκόραρε στην αναμέτρηση της ομάδας του, κόντρα στην Γκάις, πριν πατήσει Ελλάδα για Ολυμπιακό.

Ο Αμπντουλί Μανέ είναι πλέον σίγουρο ότι θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός επιθετικός από την Γκάμπια, αναμένεται να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους», αλλά θα ενταχθεί στο ρόστερ από τον Ιανουάριο.

Ο Μανέ στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του, σκόραρε κόντρα στην Γκάις και άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν 2-0, με τον μελλοντικό επιθετικό των Πειραιωτών, να είναι αυτός που έβαλε την «πλώρη» για να πάρει αυτό το αποτέλεσμα η Μιάλμπι.

«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»
«Παλμέιρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν για Τάλις»

Δείτε το γκολ:

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24