Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε για την νέα πρόκληση που έχει μπροστά του στην Γιουβέντους.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους. Λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μίλησε στην εφημερίδα tuttosport, για τις πρώτες του ημέρες στην «Μεγάλη Κυρία»

«Ξεκινήσαμε το προπονητικό καμπ στο Τορίνο και περάσαμε υπέροχα. Τώρα, βρισκόμαστε στο σπίτι του χορηγού μας και όλα εδώ είναι τέλεια», είπε αρχικά και συνέχισε: «Τα πάμε περίφημα σωματικά και τεχνικά, με τον προπονητή και όλη την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουν τα παιδιά».

«Εξετάζει Μανέ ο Ολυμπιακός»
«Εξετάζει Μανέ ο Ολυμπιακός»

-Πώς είναι η καθημερινότητά σου;

«Είναι η ίδια όπως πάντα. Αυτή ενός τεχνικού διευθυντή. Είμαστε ο σύλλογος. Και είμαστε κοντά στο προσωπικό, τους παίκτες, μέρα με τη μέρα. Λειτουργώ ως σύνδεσμος μεταξύ της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των ίδιων των μελών της ομάδας».

-Σε εξέπληξε η κλήση της Γιούβε;

«Ηταν κάτι υπέροχο, αλλά και μια πολύ γρήγορη διαπραγμάτευση. Όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία στη Γιουβέντους, για έναν προπονητή ή έναν παίκτη, είναι πηγή υπερηφάνειας».

-Πώς χειρίζεστε όσους γίνονται αντικείμενο κουτσομπολιού στην αγορά;

«Φέτος, αποφασίσαμε να τους φέρουμε όλους, σε συμφωνία με τον προπονητή. Είμαστε η Γιουβέντους και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όλους ισότιμα. Ήμασταν σαφείς μαζί τους, αλλά συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι. Ελπίζουμε, ότι όλα θα πάνε καλά».

-Ποια ομάδα βρήκες;

«Μια ενωμένη ομάδα. Που συνεργάζονται καλά. Αυτό έχει δημιουργήσει κάτι σημαντικό, επίσης με την τεχνική καθοδήγηση. Και αυτό είναι πολύ καλό. Μάλιστα, έχει φανεί και στα πρόσφατα αποτελέσματά τους, όπως η πρόκριση στο Champions League. Είναι καλά παιδιά, συνεργάζονται καλά και προετοιμάζονται για μια πολύ σημαντική χρονιά».

-Προέρχεστε από ένα απαιτητικό Παγκόσμιο Κύπελλο συλλογών: μήπως υπάρχουν επιπλοκές;

«Θα είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά, με πολλούς αγώνες. Αλλά νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων ήταν πολύ σημαντικό για τη συνοχή μεταξύ του προπονητή και της ομάδας. Δούλεψαν καλά, δημιουργώντας κάτι σημαντικό, αντιμετωπίζοντας κορυφαίες ομάδες και αποκτώντας αυτοπεποίθηση».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24