Λήξη συναγερμού με Μπιανκόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικά είναι τα νέα για τον Ζουλιάν Μπιανκόν, μετά την ενόχληση που ένιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (7/8).
Ο Γάλλος αμυντικός έκανε τάκλιν, αλλά αποχώρησε με έντονο πόνο στο γόνατο, το οποίο είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Άμεσα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν κάποια συνδεσμική αστάθεια. Σύμφωνα με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, δεν εντοπίστηκε πρόβλημα που να απαιτεί χειρουργική παρέμβαση, γεγονός που μειώνει σημαντικά τις ανησυχίες που υπήρξαν τις προηγούμενες ώρες.
Ο Μπιανκόν θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσιοθεραπείας για τις επόμενες δύο ημέρες και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί.
Latest News
Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος για τους «16» του Europa League
Ολυμπιακός: Θα παίξει ο Ποντένσε κι ο Τσικίνιο στις Σέρρες;
Ολυμπιακός: Χάθηκε η νίκη, όχι η μάχη – Ευκαιρία για restart
EuroLeague: Σιλβέν Φρανσίσκο… MVP της 29ης αγωνιστικής
Εθνική: Η δωδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο
Ελλάδα – Μαυροβούνιο: Σε ποιο κανάλι βλέπεις την Εθνική
Champions League: Τα ζευγάρια, το… μονοπάτι ως τον τελικό
Γιαννακόπουλος: «Ο αντίπαλος παραδέχθηκε φάουλ, μόνο οι διαιτητές δεν το είδαν»
READ MORE