Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μόλις εχθές τη καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν που θα είναι πάρα πολύ απαιτητική και δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μόλις εχθές τη καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν που θα είναι πάρα πολύ απαιτητική και δύσκολη, καθώς θα κληθεί να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα όπου κατέκτησε το νταμπλ με χαρακτηριστική άνεση διαλύοντας κάθε ανταγωνισμό και θα χρειαστεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και των περιστάσεων στη League Phase του Champions League.

Η σκληρή δουλειά λοιπόν άρχισε και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο όταν η ομάδα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο, εκεί όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάρει τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα πορευτεί τη νέα σεζόν από την εξής λίστα παικτών που θα κάνουν προπονήσεις με τα ερυθρόλευκα: Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Γκαρθία, Έσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Ελ Κααμπί, Καμπελά, Πασχαλάκης, Κοστίνια, Μπιανκόν, Καλογερόπουλοςς, Μπρούνο, Σιπιόνι, Μουζακίτη, Νασιμέντο, Βέλντε, Γιάρεμπτσουκ, Μασούρας, Αναγνωστόπουλος, Μπότης, Βέζο, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Γιαζίτσι, Μπετανκόρ.

Μουζακίτης: Τον ψηφίζουμε για το… Golden Boy!
Μουζακίτης: Τον ψηφίζουμε για το… Golden Boy!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24