Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού επικράτησε 66-58 του Προμηθέα στη Μυτιλήνη και πήρε την πρόκριση στον τελικό του 52ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Εκεί, ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του  πρωταθλητή κόντρα στον Άρη, την Κυριακή (22/06, 13:30).

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο για τρεις περιόδους. Ο Προμηθέας πήρε ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου, με την ομάδα μας να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό επιθετικά, αλλά να παραμένει συγκεντρωμένη στ’ αμυντικά της καθήκοντα μην επιτρέποντας στον αντίπαλό της να «χτίσει» σημαντική διαφορά. Οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 28-26.

Ολυμπιακός Κ15: «Διπλό» οι Παίδες κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός Κ15: «Διπλό» οι Παίδες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ντέρμπι ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας όμως να ανεβάζει στροφές να προσπερνά τρέχοντας σερί 8-0 στο κλείσιμο της περιόδου για το +4 (42-46). Οι πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ συνέχισαν να ελέγχουν την αναμέτρηση, άντεξαν στην προσπάθεια αντεπίθεσης του Προμηθέα, και πήραν τη νίκη που τους φέρνει στον τελικό της διοργάνωσης.

Δεκάλεπτα: 13-10, 28-26, 42-46, 58-66

Προμηθέας Πάτρας (Ντάγιος-Χουντής-Βαρυπάτης-Μασούρας): Γιαννάκης, Κωσταρίδης 4, Νικολόπουλος, Φωτεινάκης 12, Φαληδέας 9(2), Δελέγκος, Οικονομίδης 8(1), Μπαρλογιάννης, Μέγγος 17, Καραβασίλης 6, Καββαδάς 2.

Ολυμπιακός (Παντελάκης-Δεμέναγας-Χαλβατζή-Λαυρέντζος-Ασημακόπουλος): Σπανούλης 6, Κουστένης 7(10ρ.), Νικολάου 14(4), Παπαϊωάννου 21(3), Καζιάνης 9(1), Λαμπρόπουλος 2, Περπινιάς 2, Φινοκαλιώτης 5.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.