Ο Μάτιας Λεσόρ προκάλεσε πολλές απορίες και συζητήσεις με μια ανάρτηση που έκανε για τον τραυματισμό του και την Παρτιζάν πριν μερικές μέρες.

Ο Ματίας Λεσόρ πυροδότησε έντονες συζητήσεις και ερωτήματα με μια πρόσφατη ανάρτησή του, στην οποία αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στην Παρτιζάν.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού επέλεξε να απαντήσει σε όλη την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όσους τον αμφέβαλλαν.

Ο Σλούκας βάζει… τελεία – Η Εθνική χωρίς τον… κουρασμένο ηγέτη
Ο Σλούκας βάζει… τελεία – Η Εθνική χωρίς τον… κουρασμένο ηγέτη

«Στην Παρτιζάν, δεν ήμουν ικανός για την EuroLeague. Στην πρώτη χρονιά στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσα να αγωνιστώ στο ίδιο επίπεδο όπως με τον Ζέλικο στο Βελιγράδι. Τώρα όλοι λένε ότι δε ξέρουν πως θα επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου ή ότι ποτέ δε θα είμαι ο ίδιος. Δεν έχει σημασία ποτέ το τι πιστεύετε και είναι αστείο να με αμφισβητείτε, ιδίως όταν αποθεώνεται άλλους που στην καριέρα τους δεν έχουν κάνει τίποτα. Όλα καλά όμως», σημείωσε ο Ματίας Λεσόρ.

Ο γιατρός του Λεσόρ απαντάει για την κατάσταση του

Ο Θανάσης Κονίδης, γιατρός που χειρούργησε τον σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα tanea.gr και αναφέρθηκε τόσο στην ανάρτηση του παίκτη όσο και τον τραυματισμό του. Όπως σημείωσε ο ίδιος, ο Λεσόρ ιατρικά είναι καλά, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ασφαλώς και είδα την ανάρτηση του Λεσόρ. Ξέρεις, σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος μπορεί να αντιδράσει. Είναι αναμενόμενο. Ιατρικά, όμως, είναι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Κονίδης. Ο γιατρός ρωτήθηκε κατά πόσο δηλαδή ο παίκτης των Πρασίνων θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός με πριν. «Το μέλλον δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Εκτιμώ, όμως, πως πηγαίνει καλά. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, ορισμένες φορές αυτό δημιουργεί και έναν φόβο κατά την επιστροφή. Θα έλεγα πως όλα αυτά είναι αναμενόμενα», απάντησε σχετικά ο Θανάσης Κονίδης.

Ο γιατρός εξήγησε ότι δεν ήταν ιατρικός ο λόγος που ο Λεσόρ έμεινε εκτός τελικών του πρωταθλήματος της GBL. « Δεν ήταν ιατρικό το θέμα που δεν αγωνίστηκε. Δεν κάναμε κάποια παρέμβαση», ξεκαθάρισε ο γιατρός. «Δεν είπαμε τίποτα. Ήταν απόφαση του προπονητή. Ο Λεσόρ θα κάνει προετοιμασία και θα εμφανιστεί βελτιωμένος στη συνέχεια. Κάνει όσα πρέπει, τις θεραπείες που χρειάζεται, θέμα χρόνου είναι να επιστρέψει. Ισως ο προπονητής να μην ήθελε να ρισκάρει», συνέχισε ο Θανάσης Κονίδης.

Ο γιατρός ρωτήθηκε αν υπήρχε περίπτωση ο Λεσόρ να γύρισε νωρίτερα χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. «Είχε κάνει τον τελευταίο μήνα προετοιμασία. Και άλματα, κάρφωνε , θέμα ψυχολογίας είναι πολλά, όλος αυτός ο τραυματισμός δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό. Επίσης υπάρχει και το εξής: του έλεγαν πολλά διάφοροι, ακούει από τη Γαλλία τι υποστηρίζουν, πως γύρισε γρήγορα ή να προσέχει. Ίσως επηρεάζεται. Εκτιμώ, επαναλαμβάνω, πως είναι θέμα προετοιμασίας πλέον και θα πάει καλά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24