Ο Εργκίν Αταμάν ρίχνει τον Λορέντζο Μπράουν στη «μάχη» και αφήνει εκτός τον Γκέιμπριελ για το Game 4 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Αλλαγή… τελευταίας στιγμής στην εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού αποφάσισε ο Εργκίν Αταμάν, ενόψει του Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Τούρκος τεχνικός κάνει «rotation» και βάζει ξανά στην εξίσωση τον Λορέντζο Μπράουν. Ταυτόχρονα άφησε εκτός τον Γουένιεν Γκέιμπριελ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Μετά την οριστική επικύρωση της συμμετοχής του Κέντρικ Ναν, ο Αταμάν αποφάσισε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφέρειά του. Ρίχνοντας τον Μπράουν στο παρκέ για πρώτη φορά στη σειρά των τελικών. Ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στον οργανωτικό και εκτελεστικό τομέα. Την ώρα που το Game 4 αναμένεται κομβικό.

Πρόταση ανανέωσης από Ολυμπιακό σε Μιλουτίνοφ!
Πρόταση ανανέωσης από Ολυμπιακό σε Μιλουτίνοφ!

Η τελική εξάδα των ξένων για τους «πράσινους» αποτελείται πλέον από τους: Λορέντζο Μπράουν, Κέντρικ Ναν, Ομέρ Γιούρτσεβεν, Τσέντι Όσμαν, Τζέριαν Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Από την άλλη, ο Ματίας Λεσόρ και ο Μάριους Γκριγκόνις, αν και βασικά στελέχη, δεν μετρούν ως ξένοι λόγω κοινοτικού καθεστώτος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24