Ο Ολυμπιακός έχει τη χαρά, την τύχη και την τιμή να διαθέτει στο ρόστερ του δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει τη χαρά, την τύχη και την τιμή να διαθέτει στο ρόστερ του δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αφού τόσο ο Μπάμπης Κωστούλας όσο και ο Χρήστος Μουζακίτης αποτελούν δίχως καμία απολύτως αμφιβολία εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεδομένα απασχολούν ήδη κορυφαίους συλλόγους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις φετινές τους εξαιρετικές εμφανίσεις στη πορεία του Θρύλου προς το εγχώριο νταμπλ αλλά και μέχρι τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ και με τη προσεχή συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκτοξεύει τη χρηματιστηριακή αξία των δύο αυτών εξαιρετικών αθλητών.

Πουάδο για Ολυμπιακό! (vids)
Πουάδο για Ολυμπιακό! (vids)

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις του Transfermarkt, τόσο ο Κωστούλας όσο και ο Μουζακίτης κοστολογούνται πλέον στα 12 εκατομμύρια ευρώ, πίσω μόνο από τον Σαντιάγκο Έσε στους Πειραιώτες, όντας όμως κατά πολύ νεότεροι και έχοντας κάνει μόλις τα πρώτα τους βήματα στο επαγγελματικό στερέωμα, με τη τιμή τους να αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα το επόμενο χρονικό διάστημα εφόσον συνεχίσουν να βελτιώνονται και να ανεβάζουν την απόδοσή τους.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24