Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το ΟΑΚΑ ενόψει του αποψινού (11/5, 20:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το ΟΑΚΑ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5, 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League και ήδη μετράει αντίστροφα για τη «μάχη»!

Οι μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλουν να πάρουν ακόμα ένα «διπλό», ώστε να κλείσουν ιδανικά τη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος, αλλά και να πάνε με την ψυχολογία στα ύψη την επόμενη εβδομάδα, ξανά στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Ελ Κααμπί
Μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Ελ Κααμπί

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.