Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρώτησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την υπόθεση του Αφιμίκο Πουλούλου της Γιαγκελόνια.

Η πολωνική ιστοσελίδα «goal.pl» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τον Αφιμίκο Πουλούλου και το μέλλον του στην Γιαγκελόνια. Εμπλέκοντας Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 

Ο 26χρονος φορ από την Ανγκόλα μετράει 19 γκολ και 4 ασίστ στις 44 συμμετοχές που έχει την τρέχουσα σεζόν με την πολωνική ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Η απόδοσή του κέντρισε το ενδιαφέρον των δύο μεγάλων ελληνικών συλλόγων, που -σύμφωνα πάντα με τους Πολωνούς- θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το στάτους του στην ομάδα.

Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012
Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012

Οι απαιτήσεις του κλαμπ από την Πολωνία κυμαίνονται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την γερμανική «Bild», η Βόλφσμπουργκ είναι επίσης μία ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Και είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό που θα φτάνει τα 4-5 εκατ. ευρώ.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.