Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με τον Κωστούλα στο 82ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική των playoffs!

Μη σταματάς Θρύλε! Ο παικταράς, το διαμάντι του Ολυμπιακού, ο Μπάμπης Κωστούλας ξεσήκωσε όλο το «Γ. Καραϊσκάκης» ξανά και διέλυσε τα όνειρα του Παναθηναϊκού σκοράροντας στο 83ο λεπτό!

Μετά από σέντρα του Ροντινέι από τα δεξιά, ο νεαρός φορ του Θρύλου έπιασε την κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι και έδειξε ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαθεί!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.