Ο Παναγιώτης Ρέτσος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να πάρει την πρόκριση με την Μπόντο Γκλιμτ στη ρεβάνς, όπως έκανε και πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 και πρέπει να προσπαθήσει για ανατροπή αντίστοιχη με αυτή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτό τόνισε και ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος:

«Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Δυστυχώς χάσαμε με αυτό το σκορ. Δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε.

Το κεφάλι ψηλά, πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί ακολουθεί ένας αγώνας την Κυριακή και ένας την επόμενη εβδομάδα που θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση όπως και πέρσι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε για το χόρτο, ούτε για τον καιρό“.

Για το αν επηρέασε ο αγωνιστικός χώρος:

«Έπαιξε ρόλο στην αρχή για να συνηθίσεις. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεχτήκαμε τρία γκολ. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση“.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.